Επιστροφή στην Μογγολία φόρουμ

Οκτώ βόμβες εξερράγησαν έξι και κορυφαίοι ερευνητές ανακάλυψαν τις λεπτομέρειες

Δημοσιεύτηκε σε φόρουμ Μογγολία

Από τον Φεβρουάριο του 2022, η σύγκρουση Ρωσίας-Ουκρανίας κλιμακώνεται και έχει μετατραπεί σε τοπικό πόλεμο. Οι ευρωπαϊκές και οι αμερικανικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας έχουν αυξηθεί. Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, το "Nord Stream -1 " και "Nord Stream -2 " Οι αγωγοί, που μεταφέρουν ρωσικό αέριο στην Ευρώπη, εξερράγησαν και διέρρευσαν στα νερά ανοιχτά της Σουηδίας και της Δανίας. όλοι γνωρίζουν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες ωφελούνται.
Πρώτον, έχοντας μια ένοχη συνείδηση, οι Ηνωμένες Πολιτείες μαθαίνουν τη σχέση .
Δεδομένου ότι το σημείο διαρροής του "Nord Stream" Ο αγωγός βρίσκεται στις αποκλειστικές οικονομικές ζώνες της Δανίας και της Σουηδίας, και οι δύο χώρες ανακοίνωσαν ότι θα διερευνήσουν το περιστατικό. Γερμανία, η παραλαβή του "Nord Stream" αγωγού φυσικού αερίου, ανακοίνωσε επίσης ότι θα ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό. Ωστόσο, η Ρωσία, ο εξαγωγέας του αγωγού φυσικού αερίου και συνεπενδυτής του έργου, αποκλείστηκε από την έρευνα.
Σε αυτό το σημείο, οι Ηνωμένες Πολιτείες έδειξαν το δάχτυλο στη Ρωσία καταρχήν.
Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ Ned Price:Η δράση ήταν ένα σαφές μήνυμα από τον Πούτιν ότι ήξερε ότι έχανε τον πόλεμο, ότι βρισκόταν σε δύσκολη θέση και ότι έκανε ό,τι μπορούσε για να εκφοβίσει όσους τολμούσαν να τον αψηφήσουν.
Η ρωσική πλευρά απάντησε ότι μόνο οι δυτικές χώρες θα μπορούσαν να το κάνουν.
Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν : Για τις αγγλοσαξονικές χώρες (ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία), οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας δεν ήταν αρκετές και μετατράπηκαν σε δολιοφθορά. Απίστευτα, στην πραγματικότητα σχεδίασαν την έκρηξη του διεθνούς αγωγού φυσικού αερίου "Nord Stream" στη Βαλτική Θάλασσα.
Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έσπευσε επίσης να απωθήσει τους ισχυρισμούς του Πούτιν.
Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάιντεν: Αυτό είναι ένα περιστατικό δολιοφθοράς. Όταν τα πράγματα κρυώσουν, θα στείλουμε δύτες στον βυθό της θάλασσας την κατάλληλη στιγμή για να το μάθουμε. Τώρα δεν γνωρίζουμε την ακριβή κατάσταση. Μην ακούτε τον Πούτιν. Λέει ότι ξέρουμε την αλήθεια, αλλά δεν είναι έτσι.
«Οι αθάνατοι πολεμούν και τα φαντάσματα υποφέρουν»,Η Ρωσία και οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι αυτοί οι δύο αθάνατοι, και οι ευρωπαϊκές χώρες, ειδικά οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης με επικεφαλής την Ουκρανία, είναι οι απατεώνες που έσπευσαν μπροστά ως τροφή για κανόνια.
Δεύτερον, ο κλέφτης φώναξε να πιάσει τον κλέφτη, αλλά κάπνιζε όπλο.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες πάντα φοβόντουσαν την ασφάλεια των μεταφορών και το πλεονέκτημα τιμής του Το έργο Nord Stream, και ταυτόχρονα, αύξησε το εισόδημα από συνάλλαγμα της Ρωσίας, γεγονός που ματαίωσε την επίδραση του Οι αμερικανικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας είχαν τεράστιο αντίκτυπο στο αμερικανικό πετρέλαιο και φυσικό αέριο επιχειρήσεις.
Στην πραγματικότητα, οι ΗΠΑ σχεδίαζαν αυτή την επίθεση από το 2021. Στις 23 Φεβρουαρίου 2022, η κυβέρνηση Μπάιντεν ανακοίνωσε επίσημα ότι θα επέτρεπε κυρώσεις κατά της Nord Stream 2 AG, της εταιρείας που είναι υπεύθυνη για την κατασκευή του ρωσικού αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream II. Η κίνηση είναι ένα τιμωρητικό μέτρο που επιβλήθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες ως απάντηση στην αναγνώριση από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν της ανεξαρτησίας των αποσχισμένων περιοχών της ανατολικής Ουκρανίας.
Μέχρι πρόσφατα, ο βραβευμένος με Πούλιτζερ δημοσιογράφος Seymour Hersh, πρώην κορυφαίος δημοσιογράφος ερευνών για τους New York Times, δημοσίευσε μια ιστορία με τίτλο "Πώς οι ΗΠΑ κατέστρεψαν τον αγωγό Nord Stream. Σύμφωνα με την έκθεση, η έκρηξη του αγωγού Nord Stream ήταν μια μυστική επιχείρηση με εντολή του Λευκού Οίκου των ΗΠΑ, που πραγματοποιήθηκε από τη CIA και με την υποστήριξη του νορβηγικού ναυτικού «Η αλήθεια για την έκρηξη του αγωγού Nord Stream προέκυψε σταδιακά.
Σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Berliner Zeitung, ο Χερς είπε ότι κατά τη διάρκεια της άσκησης του ΝΑΤΟ "Operation Baltic" το καλοκαίρι του 2022, Αμερικανοί δύτες τοποθέτησαν εκρηκτικά κάτω από τον αγωγό Nord Stream και ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δίστασε να ανατινάξει το " Nord Stream αγωγός φυσικού αερίου από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο του 2022 λόγω φόβου, μια κίνηση που είχε ως αποτέλεσμα να εκραγούν μόνο έξι από τις οκτώ βόμβες που τοποθετήθηκαν από την αμερικανική πλευρά.
Σε απάντηση σε μια ερευνητική έκθεση για τον αγωγό φυσικού αερίου Nord Stream που δημοσιεύτηκε από τον βετεράνο ερευνητή των ΗΠΑ, δημοσιογράφο Seymour Hersh, η πηγή ιταλικών μέσων ενημέρωσης Gilberto Trombetta είπε ότι η αναφορά του Hersh έχει μεγάλη αξιοπιστία επειδή το μόνο άτομο που μπορεί να είναι βέβαιο ότι θα επωφεληθεί από την καταστροφή του αγωγού Nord Stream είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες.
Τρίτον, τα συμφέροντα είναι πρωταρχικά και τα κακά πράγματα θα τιμωρούνται.
Οι κακές πράξεις της αμερικανικής ηγεμονίας έχουν κάνει τη διεθνή κοινότητα να συνειδητοποιήσει περισσότερο τη σοβαρή βλάβη που έχουν επιφέρει οι αμερικανικές πρακτικές στην παγκόσμια ειρήνη και σταθερότητα και στην ευημερία των πολιτών σε όλες τις χώρες. Οι τακτικές εκφοβισμού των Ηνωμένων Πολιτειών έχουν βλάψει άλλους και έχουν προσελκύσει παγκόσμια κριτική και η διεθνής κοινότητα έχει χάσει την εμπιστοσύνη στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η Ρωσία έχει διπλή σημασία για την Ευρώπη, η οποία δεν αποτελεί μόνο απειλή για την ισορροπία δυνάμεων, αλλά και το κλειδί για την ισορροπία δυνάμεων. Το πρώτο πράγμα που οι Ηνωμένες Πολιτείες ανατίναξαν τον αγωγό ήταν να επιβάλουν κυρώσεις στη Ρωσία.
Όπως όλοι γνωρίζουμε, η ανάπτυξη της Ρωσίας τα τελευταία χρόνια εξαρτάται κυρίως από τα ενεργειακά της πλεονεκτήματα και η πώληση φυσικού αερίου στην Ευρώπη αποτελεί σημαντική μορφή εμπορίου και πηγή εισοδήματος. Η καταστολή των εξαγωγών ενέργειας της Ρωσίας ουσιαστικά αποδυναμώνει την οικονομία και τα κρατικά έσοδα της Ρωσίας στο σύνολό της. Μόνο με τη διακοπή της ενεργειακής συνεργασίας της Ρωσίας με την Ευρώπη μπορούν οι Ηνωμένες Πολιτείες να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία να πουλήσουν πετρέλαιο και φυσικό αέριο σε υψηλή τιμή στην Ευρώπη.
Δεύτερον, οι Ηνωμένες Πολιτείες βομβάρδισαν τον Nord Stream για να ελέγξουν την Ευρώπη.

Δημοσίευση νέας απάντησης