Επιστροφή στην Ταϊλάνδη φόρουμ

hire a greek(δωσε δουλεια σε ενα ελληνα)

Δημοσιεύτηκε σε φόρουμ Ταϊλάνδη

Ειμαι ελληνας κ ενδιαφερωμαι να εργαστω στην ΤΑΙΛΑΝΔΗ.εχω δουλεψει αρκετα χρονια σαν bartender και ειχα δικο μου cafe-club.δεν ψαχνω κατι συγκεκριμενο ομως μπορω να κανω οποιαδηποτε εργασια.τα αγγλικα μου ειναι μετρια.δεν εχω οικογενειακες υποχρεωσεις κ μπορω να μεταβω αμεσα οπου μου ζητηθει.Αν υπαρχει εργασια κ απο αλλη χωρα ειναι καλοδεχουμενη φυσικα.

  • Πηγαίνετε στο προφίλ του ARISTOTELIS BALAIS

    Δημοσιεύτηκε από  σε φόρουμ Ταϊλάνδη 

    Το κομματι που γραφει για την τουρκια μην το λαβεις υποψιν σου

  • Πηγαίνετε στο προφίλ του ARISTOTELIS BALAIS

    Δημοσιεύτηκε από  σε φόρουμ Ταϊλάνδη 

    Κύριε,

    Πρόκειται για μια εταιρία που έχει έρθει απο τον προηγούμενο μήνα στην Μαλαισία και επειδή αφορά διαθεση προιόντων θεωρω οτι είναι σημαντικό στην προσπαθεια να βοηθήσουμε καποιους ελληνες εκει να ξεκινησουν κατι δικό τους που μπορεί να έχει πολυ.

    Σας στελνω και εδω το κειμενο δειτε περι τινος προκειται και θα ηθελα να μας δωσετε την δυνατοτητα να το προβαλοετε σε μια καλη θεση στην ιστοσελιδα καθως προκειται για μια πολυ καλη ευκαιρια για οποιον ζει στην τουρκια και αφου υπαρχουν ελληνες εκει ας τους βοηθησουμε. Βαζω το κειμενο και εδω. προκειται πραγματικα για εξαιρετικό καφε

    Με αυτό το κείμενο θα ήθελα να σας παρουσιάσω μία νέα συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία που ονομάζεται ORGANO GOLD. Το προϊόν που εμπορευεται είναι καφες (μαυρος-latte-mocha-σοκολατα-πρασινοτσαι).

    Ο συγκεκριμένος καφές διαφοροποιείται από τους υπολοίπους γιατί περιέχει ganoderma. Τοganoderma είναι ένα βότανο που προέρχεται από την Κίνα και λειτουργεί ως εξισσοροπιστικό για τον οργανισμό. Αναζητώντας περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε ότι πρόκειται για το καλύτερο βότανο στις ιατρικές λίστες.

    Το ιδιαίτερο της ORGANO GOLD είναι ότι δεν κάνει καθόλου διαφήμιση ή δεν πωλείται σε φυσικά καταστήματα αλλά μόνο μέσω ιντερνετ στο www.balais.organogold.com

    Για την διάδοση του λοιπόν χρησιμοποιείται η διαφήμιση-σύσταση από άνθρωπο σε άνθρωπο και έτσι εξαπλώνεται. Για τον λόγο του ότι κάποιος θα το προτείνει σε άλλον αυτός πληρώνεται από την εταιρία με ένα αξιοκρατικό και δίκαιο σύστημα πληρωμών.

    Όπως είπα στην αρχή είναι εταιρία είναι πολύ νέα υπάρχει μόνο σε 30 χωρες στον κόσμο και εξαπλώνεται με γρήγορους ρυθμούς δίνοντας πολλά ωφέλη σε όποιον αποφασίσει να ασχοληθεί με το να την συστήνει.

    Το σημαντικότερο είναι ότι η ORGANOGOLD θα ξεκινήσει να διθέτει τα προϊόντα της στην Τουρκία τον επόμενο μήνα οπότε όσοι ξεκινήσουν νωρίς θα έχουν μία ολόκληρη χώρα εκμεταλευτουν. διαδίδοντας το προϊόν.

    Δηλαδή αφού πίνουμε καφέ να πίνουμε αυτόν τον καφέ που μας πληρώνει κιόλας!!!

    Αφιερώστε λίγο χρόνο να δείτε την παρουσίαση παρακάτω

    Αγγλικά

    http://www.youtube.com/watch?v=LAGhRUdJdAU

    Ελληνικά

    http://www.youtube.com/watch?v=YEmw5KJ6eVY

    Είμαι στη διάθεση σας να σας στείλω καφέ να δοκιμάσετε και λύσω κάθε απορία σας στοbalakis00@hotmail.com

    Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Δημοσίευση νέας απάντησης